Drugačnost združuje in Občuti svobodo vode – Kulturni dom Ambrus, 19.6.2019

2019-06-23T16:11:16+02:00

Prisrčen pozdrav iz prelepega kraja Ambrus, kjer sem v kulturnem domu pripravila prvo predavanje za odrasle in družine.

Ob tem se iskreno in globoko zahvaljujem Maji Tratar za ves vloženi trud ob moji pripravi in izvedbi dogodka. Maja – HVALA Rezultat iskanja slik za srceRezultat iskanja slik za srceRezultat iskanja slik za srce. Hvala za prečudoviti šopek, sestavljen iz sedmih vrtnic Hvaležnosti in drobnega belega cvetja Odpuščanja 🙂 HVALA.

V nadaljevanju prilagam zapisane besede udeleženih ob koncu predavanja. Kako nam je bilo, pa si mnenje ustvarite sami na podlagi prebranih misli slušateljev.

Med tem predavanjem sem ugotovil, da sem lahko hvaležen, da sem tak kot sem. Zahvaljujem se Vam, ker ste prišli sem zato, ker ste mi polepšali dan. MAK B.

To predavanje mi je bilo zelo všeč tudi zaradi posnetkov. SARA

Biti spet prijatelj z najboljšim prijateljem in prijateljico. JANEZ H.

Všeč so mi bili filmčki. TAŠA ali TJAŠA (nisem znala razbrati)

Vsak naj bo radodaren in zadovoljen s tem, kar ima in kakšen je. JERNEJ

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih