Drugačnost združuje in Osnovna šola dr. Jožeta Toporišiča Dobova, 5. 10. 2021

2021-10-11T12:49:18+02:00

En lep pozdrav iz Dobove. S projektom Drugačnost združuje in Občuti svobodo vode sem obiskala učence 8a razreda. Mišljen je bil tudi obisk 8b razreda, a nam je žal karantena zaradi Corone to onemogočila.

Prikupen in zelo lepo sodelujoči razred učencev. S svojo pozornostjo in pravimi odgovori na zastavljeno nagradno vprašanje so si poleg knjig prislužili tudi ključ Ljubezni.

Da pa vse to steče in, da lahko vse te čudovite projekte delim med otroke in učitelje – se iskreno zahvaljujem:

  • Podjetju BV Maziva, gospodu Rikardu Bertolu. Za pozitiven odziv, vnovično sodelovanje in podporo ?. V imenu podjetja sem šoli in otrokom podarila deset knjig  DRUGAČNOST ZDRUŽUJE in OBČUTI SVOBODO VODE  ter nekaj Dvd – jev.
  •  gostujoči šoli, ravnateljici, gospe Ivani Baškovičprisotni učiteljici, gospe Metki Kajtna za organizacijo, pripravo ter prijazen sprejem.

V nadaljevanju prilagam misli otrok:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih