Drugačnost združuje in podružnična šola v Begunjah, 9.9.2021

2021-10-11T11:41:23+02:00

Prisrčen pozdrav iz podružnične šole v Begunjah.

Prva obiskana šola v novem šolskem letu 2021/22. To pot so knjiga in njeni junaki projekta DRUGAČNOST ZDRUŽUJE obiskali razred petošolcev. Naše srečanje je bilo prijetno, poučno, s toplimi odzivi otrok in učiteljice. Dragi otroci, učiteljica Polona – hvala za sodelovanje in uporabno darilce. Piškotke smo pojedli družinsko, mazilo pa je tudi že v uporabi.

Sponzor podarjenih knjig in našega srečanja je bilo podjetje TESKRO d.o.o. iz Žej pri Komendi. Gospe Ljudmili Štebe HVALA za vnovično sodelovanje in podporo. V imenu podjetja je bilo šoli in otrokom izročenih deset knjig DZ/OSV in unikaten – ročno izdelan ključ Ljubezni. Otroci bodo z njim v nadaljevanju šolskega leta ustvarjali dejanja za boljši in lepši svet.

V nadaljevanju prilagam misli.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih