Drugačnost združuje in vrednote za Boljši svet – podružnična šola Ponikva

2021-05-21T08:45:27+02:00

Obiskujem čudovite kraje po celi Sloveniji. Eden izmed takih je bila danes tudi Ponikva. Priznam, da jo navkljub gps nisem ravno enostavno našla.

Na Ponikvi sem se srečala z učenci kombiniranega oddelka. Tematika se jih je čuječe dotaknila in porodila v njihovih glavicah zanimive iztočnice, ki bodo z malo dobre volje in podpore učiteljev lahko tudi zaživele 🙂 Hvaležna za to.

Tudi za ta obisk podajam zahvalo podjetju:

  • Podjetju PAT TEL d.o.o. , g. Širok Tomažu za vnovično sodelovanje in podporo ?. V imenu podjetja sem šoli in otrokom podarila štiri knjige DRUGAČNOST ZDRUŽUJE  in nekaj zvočnih CD – jev z meditacijo v znamenju vrednot ključa Ljubezni.
  •  gostujoči šoli in učiteljici ga. Andreji Pušnik za organizacijo, pripravo ter prijazen sprejem.

Dragi otroci in učiteljica – rokovniki in ključ Ljubezni pa še pride. Žal mi v četrtek ni uspelo dostaviti, ker sem imela neodložljive obveznosti, ki so mi vskočile v urnik iz danes na jutri.

V nadaljevanju prilagam misli otrok:

Spoznal sem nove otroke. JAŠA

Ljubezen in, da so vsi drugačni. DENIS

Harmonija 🙂 🙂 . TEJA

Spoznal nisem nič. ANEJ

Izvedela sem, da nismo vsi enaki.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih