Drugačnost združuje/vrednote za boljši svet in OŠ GORICA, 24. 03. 2023

2023-03-27T22:14:11+02:00

Prisrčen pozdrav iz OŠ GORICE v Velenju.

Dva srečanja, po dve šolski uri, z učenci treh osmih razredov.

Na srečanju sem se prepustila toku hvaležnosti in sočutenju mladostniškega doživljanja ter skupaj z učenci ustvarila harmonične trenutke, ujete v mavrico sedmih vrednot.

Za to se iskreno zahvaljujem:

  • Podjetju TESKRO, d.o.o., gospe Ljudmili Štebe za dolgoletno zaupanje, podporo in sodelovanje.

V sklopu sodelujočega podjetja sem šoli in učencem pripravila dva predavanja, izročila štiri knjige in štire ročno izdelane ključke Ljubezni.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala tudi sodelujoči šoli, ravnateljici, gospe Barbari Trebižan za organizacijo, pripravo, prijazen sprejem, malico in kosilo.

V nadaljevanju prilagam misli učencev.

1. skupina:

2. skupina:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih