Drugačnost združuje/vrednote za boljši svet – IV. O.Š. Celje, 23. 3. 23

2023-03-27T22:42:06+02:00

Mavričen pozdrav iz IV. O.Š. Celje, kjer sem trem petim razredom predstavila vrednote ključa Ljubezni in drugačne junake projekta DRUGAČNOST ZDRUŽUJE.

Naše srečanje je bilo prijetno, navdihujoče, v zaupanju, da v življenju steče vedno vse tako, kot je zaželeno.

Za to se iskreno zahvaljujem podjetju:

KOŽAG D.O.O., gospe Nataši Žagar za dolgoletno podporo in sodelovanje, za prijazno komunikacijo in spodbudo pri mojem delu.

V imenu podjetja sta šola in učenci v dar dobili dve predstavitvi in štiri knjige ter štiri ročno izdelane ključe Ljubezni.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Topla zahvala tudi gostujoči šoli, ga. Minić Miri za organizacijo, prijazen sprejem, gostoljubje in dobro malico. Hvala za darilce.

V nadaljevanju misli osmošolcev.

Hvala Vam – vsem kreatorjem boljšega sveta.

5a in 5c razred:

5 b razred:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih