Toplo pozdravljeni iz simpatične šole v Stogovcih. Lep kraj, ki sem ga navkljub gps komaj našla.

Na šoli sem se posebej srečala z najmlajšimi – prvi in drugi razred, potem s tretjim in četrtim razredom in nazadnje s peto in šesto šolci.

Najmlajšim sem se predstavila kot vilinka Alenčica. Na kratko smo pokukali v Deželo vilinskega ključa, spoznali vilinčice in sedem vrednot ključa Ljubezni.

Srednji populaciji otrok sem se prav tako predstavila kot vilinka Alenčica in jim predstavila celotno vsebino Najlepše vilinske pravljice.

Najstarejšim otrokom sem se predstavila kot pisateljica. Skupaj smo spoznali svet drugačnih otrok, si razdelili cvetje sedmih vrednot in se malce pogovorili o tem.

Da vse to steče in, da lahko vse te čudovite projekte delim med otroke in učitelje – se iskreno zahvaljujem:

  • Podjetju KROJI KURBUS, d.o.o. , g. Antonu Kurbusu za vnovično sodelovanje in podporo ?. V imenu podjetja sem šoli in otrokom podarila šest knjig DRUGAČNOST ZDRUŽUJE/OBČUTI SVOBODO VODE  in nekaj zvočnih CD-jev.
  • Podjetju LESTOR d.o.o., g. Markotu Vrhovniku za vnovično sodelovanje in podporo ?. V imenu podjetja sem šoli in otrokom podarila štiri NAJLEPŠE VILINSKE PRAVLJICE, DVD in ključ ljubezni, skupaj z dvema rokovnikoma za Boljši svet.
  •  gostujoči šoli, vsem učiteljicam za organizacijo, pripravo, prijazen sprejem in prikupno darilce.

V nadaljevanju prilagam misli otrok tretjega in četrtega razreda: