Prisrčen pozdrav iz Bukovice.

Srečala sem se z učenci od prvega do petega razreda.

Prva delavnica je bila namenjena 1., 2. in 3. razredu, v znamenju vilinke Alenčice in sedmih vrednot za boljši svet. Ob zgodbi smo podarjali cvetove in srca sedmih vrednot.

Druga delavnica je potekala s četrtim in petim razredom. Vstopili smo v svet drugačnih junakov in obudili sedem vrednot za bojši svet. Ob tem podarjali srca, čutili svoje občutke in se na koncu potom zapisov izražali v besedah.

Podjetje, ki mi je to pot stalo ob strani je bilo TIRING D.O.O.

IZ Srce | Sreča je v nas HVALA GOSPODU STIPETU IN GORDANI ŠOŠO TER GOSPE URŠKI PLEŠEC KRAMER, za dolgoletno zaupanje, sodelovanje in podporo.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala šoli, vodji šole, ga. Ireni Benedičič in prisotnim učiteljicam za sodelovanje. Hvala vsem za spisane misli in res SRČNO NAKLONJENOST. Hvala za malico, HVALA gospe Andreji za odlično potratno potičko.

Dragi otroci,  hvala tudi Vam za spisane in narisane misli. Žal nisem mogla objaviti vseh, sem pa vsako Vašo slikico shranila za spomin na naše srečanje 🙂

4. in 5. razred:

1., 2. in 3. razred: