Najlepša vilinska pravljica/Drugačnost združuje – PŠ Krka, 09. 12. 2022

2022-12-14T18:30:41+01:00

Prisrčen pozdrav iz PŠ Krka.

Srečala sem se z učenci od prvega do petega razreda.

Prva delavnica je potekala s četrtim in petim razredom. Vstopili smo v svet drugačnih junakov in obudili sedem vrednot za bojši svet. Ob tem podarjali srca, čutili svoje občutke in se na koncu potom zapisov izražali v besedah.

Druga delavnica, namenjena 2. in 3. razredu je bila v znamenju vilinke Alenčice in sedmih vrednot za boljši svet. Tudi v tej skupini smo podarjali cvetove in srca sedmih vrednot.

Tretja delavnica, namenjena prvošolčkom pa mi je še posebej pobožala dušo. Tako ljubkih in prijetno sodelujočih otrok ne obiščem na vsaki šoli.

Podjetja, osebe, ki so mi to pot stalo ob strani, so bila:

  • Podjetju AEROIDEA, g. Franciju Popitu, za podporo in vnovično – večletno sodelovanje ?
  • Svoji nečakinji Sandri Kos, za navdušenje, spodbudo k temu, da srečanje izvedemo, podporo in sodelovanje ?
  • Maji Čebašek, za podporo, naklonjenost in sodelovanje ?
  • Sari Mišmaš za podporo, naklonjenost in sodelovanje ?
  • Maji Štefančič Hribar podporo, naklonjenost in sodelovanje ?

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podporo iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Najlepša hvala za zaupanje,  sodelovanje in podporo.

Hvala šoli, vodji šole, ga. Tončki Rajer in prisotnim učiteljicam za sodelovanje.

Dragi otroci,  hvala tudi Vam za spisane in narisane misli. Žal nisem mogla objaviti vseh, sem pa vsako Vašo slikico shranila za spomin na naše srečanje ?

4. in 5. razred:

2. in 3. razred:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih