Prisrčen pozdrav iz OŠ Podgrad.

Srečali smo se na dveh delavnicah,. Na prvi delavnici, četrti in peti razred v okviru projekta DRUGAČNOST ZDRUŽUJE in vrednote. Na drugi, od prvega do tretjega razreda, pa v okviru Najlepše vilinske praviljice in projekta Drugčnost združuje.

Na prvem srečanju smo vstopili v svet drugačnih junakov in obudili sedem vrednot za bojši svet. Ob tem podarjali srca, cvetje, čutili svoje občutke in se na koncu potom zapisov izražali v besedah. Na drugi delavnici, pa sem  v podobi vilinke Alenčice predstavila otrokom vilinski svet, vrednote in utrinek projekta DRUGAČNOST ZDRUŽUJE.

Delavnici sta bili izvedeni v okviru sponzorskih sredstev podjetja TIB Storitve d.o.o. 

Gospodu Damijanu Štefančiču srčna HVALA za vnovično zaupanje,  sodelovanje in podporo. Šoli in otrokm sem v okviru sponzorskih sredstev podarila štiri knjige in tri ključke Ljubezni.

Hvala šoli, ga. Špeli in prisotnim učiteljicam za sodelovanje. Hvala vsem za spisane misli in res SRČNO NAKLONJENOST. Hvala za malico.

Dragi otroci,  hvala tudi Vam za spisane in narisane misli. Žal nisem mogla objaviti vseh, sem pa vsako Vašo slikico shranila za spomin na naše srečanje. Drage učiteljica, hvala za podano mnenje in Vaše besede.

4. in 5. razred:

1., 2., in 3. razred: