Najlepša vilinska pravljica in Drugačnost združuje v podružnici Krka, 20. 10. 2021

2021-10-22T09:39:41+02:00

Topel pozdrav iz podružnične šole v Krki.

Srečanja z učenci prvega, drugega, tretjega in četrtega razreda. Zaradi coronskih mehurčkov 😉 je bilo to srečanje z vsakim razredom posebej.

Ob tem sem se prepustila toku hvaležnosti in so čutenju otroškega doživljanja ter skupaj z otroci ustvarila harmonične trenutke, ujete v mavrico sedmih vrednot.

Prvi, drugi in tretji razred sem obiskala, kot vilinka Alenčica s škratkom Arielom v okviru Najlepše vilinske pravljice, četrti razred sem obiskala tudi v podobi vilinke Alenčice, a pri njih smo si ogledali in prisluhnili projektu DRUGAČNOST ZDRUŽUJE, ki sem ga naredila skupaj z URI SOČA in šestimi drugačnimi otroci. Vsebine sem prilagajala na starost otrok in njihovo dojemanje.

Bilo nam je lepo. Otroci so se poslušanju in gledanju predali s srcem in med nami je stekla naklonjena – ljubeča komunikacija.

Za vse to, da počnem kar počnem – širim vizijo ključa LJubezni po vsej Sloveniji se iskreno zahvaljujem:

  • Podjetju AEROIDEA, g. Franciju Popitu, za podporo in vnovično – večletno sodelovanje ?
  • Svoji nečakinji Sandri Kos, za navdušenje, spodbudo k temu, da srečanje izvedemo, podporo in sodelovanje 🙂
  • Maji Čebašek, za podporo, naklonjenost in sodelovanje 🙂
  • Sari Mišmaš za podporo, naklonjenost in sodelovanje 🙂
  • Maji Štefančič Hribar podporo, naklonjenost in sodelovanje 🙂
  • Mišmaš Tadeji podporo, naklonjenost in sodelovanje 🙂

Otroci in šola so v dar dobili štirinajst knjig in dva ročno izdelana ključa Ljubezni.

Zahvala gre tudi gostujoči šoli, učiteljicam – vsem, HVALA iz srca za organizacijo, pripravo ter prijazen sprejem. Hvala za darilo in malico. HVALA VAM ?

Srčna zahvala pa tudi otrokom šole – za prijetno sodelovanje in medsebojno naklonjenost ?

V nadaljevanju prilagam misli otrok in slike, tretjega in četrtega razreda (žal nismo imeli toliko časa, da bi z vsemi razredi risali in pisali):

Tretji razred

Četrti razred

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih