Najlepša vilinska pravljica in ključ štirih/sedmih vrednot, OŠ Žalec, 17. 5. 23

2023-05-21T18:40:57+02:00

Prisrčen pozdrav iz OŠ ŽALEC, kjer sem s pomočjo podjetja Kramer d.o.o. in letošnje leto tudi s pomočjo podjetja BPT, d.o.o. obiskala dva prva in tri druge razrede.

Srečali smo se na treh delavnicah. Dve delavnici sta bili namenjeni dvema prvima razredoma, v okviru Najlepše vilinske praviljice, tretja delavnica je bila namenjena trem drugim razredom.

Vse tri delavnici, sem naredila v podobi vilinke Alenčice. .Ob zgodbi smo spoznavali vrednote za boljši svet, podarjali cvetove in srca štirih/sedmih vrednot.

IZ  hvala g. Markotu Kramerju iz podjetja Kramer d.o.o. in ga. Sabini Gros ter Damjani Habjan iz podjetja Bpt d.o.o. Šoli in otrokom je bilo iz strani sponzorjev izročenih osem knjig, šest ročno izdelanih ključkov  Ljubezni in trije cvetovi Ljubezni.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala šoli, ga. Urški Jauševec Kolar in prisotnim učiteljicam za sodelovanje. Hvala vsem za spisane misli in res SRČNO NAKLONJENOST. Hvala za dober vegi sendvič.

Dragi otroci,  hvala tudi Vam za spisane in narisane misli. Žal nisem mogla objaviti vseh, sem pa vsako Vašo slikico shranila za spomin na naše srečanje. Drage učiteljica, hvala za podano mnenje in Vaše besede.

1. a razred:

Drugi razredi:

1. b razred:

Go to Top