Najlepša vilinska pravljica in OŠ GLOBOKO, 9. 10. 2020

2020-10-20T12:57:41+02:00

Prijazen pozdrav iz OŠ GLOBOKO, kjer sem 24 učencem 1 in 2 razreda ter trem otrokom iz inkluzivnega oddelka predstavila vrednote ključa Ljubezni in Najlepšo vilinsko pravljico ter junake projekta DRUGAČNOST ZDRUŽUJE.

Sponzor dogodka je bil:

  • Podjetje Matica MB D.O.O.  Iskrena hvala gospe Nataši Burger  – za prijazno komunikacijo, podporo in vnovično sodelovanje.

Šola je v dar dobila štiri knjige in štiri dvd-je.

Zahvala gre tudi gostujoči šoli, ravnateljici, ga. Roziki Vodopivec, svetovalni delavki, gospe Danijeli Radjen  in ostalim učiteljicam za prijazen sprejem.

V nadaljevanju prilagam nekaj misli oziroma slikic otrok. Mlade slušatelje in prisotne učiteljice se je tematika sočutno dotaknila.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih