Najlepša vilinska pravljica in podružnica PODBLICA

2021-10-15T13:05:32+02:00

Prijazen pozdrav iz podružnične šole Podblica. Moj prvi obisk na tej šoli. Šola se nahaja v prelepi vasici Podblica, majhen kraj, z noto prijaznosti in srčnosti.

Na šoli je le šest otrok in vse skupaj sem doživljala bolj kot družinsko srečanje. Res prijetno.

Na srečanju smo z otroci spoznali škratka Ariela in ključ Ljubezni ter sedem vrednot za BOljši svet. Ob tem smo prižgali štiri barve sveče, v znamenju štirih vrednot. Poleg tega smo pokukali v svet Drugačnosti in si ogledali naše super junake.

Šola in otroci so v dar dobili šest knjig Najlepše vilinske pravljice, dve knjigi DRUGAČNOST ZDRUŽUJE, dve knjigi v slovenski in angleški različici OBČUTI SVOBODO VODE in en ključ Ljubezni.

Za to se iskreno zahvaljujem:

  • Podjetju DOM TRADE d.o.o., Žabnica. Iz srca HVALA gospe Poloni in gospodu Matjažu Tičar za pozitivno naravnanost in podporo.

Zahvala gre tudi gostujoči šoli, učiteljici Katji za prijazen, domač sprejem, pripravo in sodelovanje.

Dragi otroci – HVALA TUDI VAM. V nadaljevanju prilagam vaše slikice:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih