Najlepša vilinska pravljica in ustvarjanje glinenih ključkov Ljubezni – PŠ Kapele – vrtec, 28. 11. 22

2022-12-14T18:48:35+01:00

Toplo pozdravljeni iz vrtca Najdihojca, PŠ Kapele, kjer sem pripravila eno delavnico za starejše otroke vrtca.

Kot vilinka Alenčica, v barvitih plaščih, ki ponazarjajo štiri vrednote – ljubezni, prijateljstva, hvaležnosti in sreče sem vstopila v nadobudni svet otrok.

Spoznali smo škratka Ariela in mu poiskali izgubljeno čarobno kapico. V zahvalo se nam je ta predstavil v pesmi in filmu.

Ob zaključku smo ustvarili štiri ključke iz gline, ki ponazarjajo vrednote Ljubezni, prijateljstva, sreče in hvaležnosti.

Delavnica je bila izvedena v okviru projekta Z ROKO V ROKI PRI USTVARJANJU BOLJŠEGA SVETA, v sodelovanju z Mladinskim centrom Brežice in Občino Brežice, ki omenjeni projekt financirata.

Najlepša hvala za zaupanje,  sodelovanje in podporo.

Hvala vrtcu, vodji vrtca, ga. Ireni Furlan za sodelovanje, hvala prisotnim vzgojiteljici in otrokom za sodelovanjeSlike ljubavne srce - Stranica za upoznavanje - mentssanenpa - Blog.hr.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih