Najlepša vilinska pravljica/Občuti svobodo vode – PŠ Ambrus, 3. 10. 23

2023-10-11T16:39:56+02:00

Topel pozdrav iz podružnične šole v Ambrusu, kjer sem to leto gostovala, mislim da, že deseto zapored.

Prijetna šola, prijetne učiteljice in prisrčni otroci.

Prvo skupino  otrok (prvi in drugi razred) sem obiskala kot vilinka Alenčica s škratkom Arielom v okviru Najlepše vilinske pravljice, drugo skupina pa kot pisateljica in sokreatorka projekta OBČUTI SVOBODO VODE, ki sem ga ustvarila skupaj z Občino Brežice in sedmimi drugačnimi junaki. Vsebine sem prilagajala na starost otrok in njihovo dojemanje.

Ob predavanjih se kot vedno prepuščam  toku hvaležnosti in so čutenju otroškega doživljanja.

Bilo nam je lepo. Otroci so se poslušanju in gledanju predali s srcem in med nami je stekla naklonjena – ljubeča komunikacija.

Za vse to, da počnem kar počnem – širim vizijo ključa LJubezni po vsej Sloveniji se iskreno zahvaljujem:

  • podjetju Santosa, d.o.o., g. Papež Stanetu. 

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podporo iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Iskrena HVALA g. Stanetu za vnovično sodelovanje in podporo.

Hvala šoli in otrokom za gostoljubje, prijaznost, spisane misli in kosilo.

V nadaljevanju misli starejše skupine, na utrinke mlajših pa še čakam, da mi jih pošljejo iz šole:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih