Toplo pozdravljeni iz OŠ Bizeljsko in OŠ Pišece, kjer sem obiskala najstarejšo skupino vrtca na Bizeljskem, v Pišecah pa prvi in drugi razred ter najstarejše otroke vrtca Pišece.

Kot vilinka Alenčica, v barvitih plaščih, ki ponazarjajo štiri vrednote – ljubezni, prijateljstva, hvaležnosti in sreče sem vstopila v nadobudni svet otrok.

Spoznali smo škratka Ariela in mu poiskali izgubljeno čarobno kapico. V zahvalo se nam je ta predstavil v pesmi in filmu.

Ob zaključku smo, v prvi skupini na Bizeljskem, ustvarili štiri ključke iz gline, ki ponazarjajo zgoraj omenjene vrednote, v Pišecah pa nam je žal zmanjkalo časa, tako, da sem prisotnim otrokom pustila material – glino, da bodo ob priliki lahko ustvarili ključke Ljubezni.

Delavnici sta bili izvedeni v okviru projekta Z ROKO V ROKI PRI USTVARJANJU BOLJŠEGA SVETA, v sodelovanju z Mladinskim centrom Brežice in Občino Brežice, ki omenjeni projekt financirata.

Najlepša hvala za zaupanje,  sodelovanje in podporo.

Hvala za sodelovanje tudi obema šolama,  prisotnim vzgojiteljicam in učiteljicam. Hvala za darila. Hvala za tako ljubečo pozornost.