NAJLEPŠA VILINSKA PRAVLJICA z najmlajšimi otroci v Kajžici, 18. 5. 2023

2023-05-21T19:52:07+02:00

Toplo pozdravljeni iz Kajžice v Kranju, kjer sem obiskala najmlajše varovance.

Kot vilinka Alenčica, v barvitih plaščih, ki ponazarjajo štiri vrednote – ljubezni, prijateljstva, hvaležnosti in sreče sem vstopila v nadobudni svet otrok.

Spoznali smo škratka Ariela in mu poiskali izgubljeno čarobno kapico.

Ob zaključku smo ustvarili ključke iz gline, ki ponazarjajo zgoraj omenjene vrednote.

IZ   hvala g. Franciju Bukovniku iz podjetja Kruhkerija d.o.o. za ponovno sodelovanje, zaupanje in podporo. Kajžici je bilo iz strani podjetja izročenih šest knjig, dva ročno izdelana ključka  Ljubezni in štirje cvetovi Ljubezni.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala šoli, ga. Adi, gospe Mili za sodelovanje.  Hvala za dobro vegi pecivo.

Dragi otroci,  hvala tudi Vam.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih