Z roko v roki pri ustvarjanju mavričnega sveta2023-03-06T13:01:59+01:00

Z roko v roki pri ustvarjanju mavričnega sveta

V letu 2023 bo naše društvo skupaj z Zavarovalnico Triglav, d.d. ustvarjalo boljši svet na štirih gorenjskih šolah.

Projekt smo poimenovali Z roko v roki pri ustvarjanju mavričnega sveta.

Več o projektu v nadaljevanju prispevka .

Zavarovalnica Triglav, d.d.

POZDRAVLJENI V MAVRIČNEM PROJEKTU

Za trenutek se prepustimo mavrici naše vilinske dežele.

Mavrica nosi v sebi sočuten mir. Združuje svetlobo sonca in drobne kapljice dežja, ki stopijo v HARMONIJO ENOSTI. Mavrica je znamenje zaveze in prijateljstva – Z ROKO V ROKI – človeka, planeta Zemlje in prostorne modrine neba.

V našem vilinskem svetu, ob ključu Ljubezni, mavrica simbolizira upanje in zaupanje, da lahko opustimo stare vzorce, ki nas omejujejo pri naših prizadevanjih za boljši svet. Psihološko gledano mavrica združuje nasprotja med umom in našimi čustvi in nas vodi v notranjo HARMONIJO.

Gledano iz perspektive našega skupnega projekta – Društva za boljši svet, Vilinski ključ in Zavarovalnice Triglav, d.d. mavrica predstavlja drobne korake k odpiranju, ozaveščanju in uresničevanju VREDNOT za boljši svet.

Vrednote, ki jih bom kot vilinka Alenčica, skupaj z Zavarovalnico Triglav, d.d. približala otrokom po šolah, so odraz našega naslova – Z roko v roki pri ustvarjanju mavričnega sveta in ustvarjajo sestavljanko majhnih korakov v

ODPUŠČANJU, LEPOTI, OBILJU, HVALEŽNOSTI, SOČUTJU, LJUBEZNI, SREČI, ZANESLJIVOSTI, ODGOVORNOSTI IN ENOSTAVNOSTI.

S projektom Z roko v roki pri ustvarjanju mavričnega sveta želimo projektni partnerji vzpodbuditi pri otrocih po šolah razmišljanje in poosebljanje zgoraj omenjenih vrednote z udejanjanjem dejanj za boljši – bolj mavričen planet.

DOGODKI VEZANI NA PROJEKT:

Go to Top