Drugačnost združuje in vrednote za boljši svet, OŠ Stražišče, 9. 10. 23

2023-10-12T11:49:46+02:00

Mavričen pozdrav iz OŠ Stražišče.

Tako kot vsako leto, ponovno z učenci, to pot v tretjem razredu, s ključem Ljubezni, projektom Drugačnost združuje in sedmimi vrednotami za boljši svet.

Ob predavanju sem se prepustila toku hvaležnosti za moje – naše čuteče poslanstvo, ki ga opravljam skupaj z vsemi Vami – šolami, ravnatelji, učenci, učitelji, sponzorji.

Učence in učenke sem obiskala, kot pisateljica Alenka Kos, saj razred obravnava ravno poklice. Pokukali smo v svet drugačnih junakov in jih pobliže spoznali

Otroci so se lepo vživeli v zgodbo, majčken problem pa je bil v poslušnosti in koncentraciji.

Obisk in ena delavnici je bila izvedena v okviru projekta Z ROKO V ROKI PRI USTVARJANJU MAVRIČNEGA SVETA, skupaj s podjetjem BPT, d.o.o. Gospe Sabini Gros iz srca HVALA za ponovno sodelovanje in v prvi vrsti za dolgoletno zaupanje in podporo.Free Stock Photo 9431 sketched heart | freeimageslive.

Hvala šoli, učiteljici Maji Aleš za sodelovanje, prijaznost, organizacijo dogodka in pripravo.

Hvala tudi Vam dragi otroci, za misli, slikice ki ste jih po našem zaključku zapisali, narisali.

ps: Zaradi pomanjkanja prostora na spletni strani, žal, nisem mogla objaviti vseh Vaših slikic, dragi otroci 🙂

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih