Storitve 2021-11-02T07:54:44+01:00

Vilinski ključ – storitve

 “Bodi ti sprememba, ki si jo želiš videti v svetu.” GANDHI 

Predavanja, delavnice in ustvarjanje za šole

Tematika predavanj:

  • DRUGAČNOST ZDRUŽUJE & OBČUTI SVOBODO VODE,
  • KLJUČ LJUBEZNI ZA BOLJŠI SVET,
  • V TEBI JE ZDRAVILO.

Datum: po dogovoru s šolo

Ura: po dogovoru s šolo

Lokacija: Vaša šola

Vaš prispevek:

– 300,00€ – 350,00€ za učence (eno ali dva predavanja),

– 350,00€ za učitelje.

V kolikor Vam (nam) uspe uskladiti termin predavanja za učence in učitelje v istem dnevu, je cena za oba predavanja 350,00€.

V sedmih letih sem obiskala 340 OŠ, vrtcev in nekaj srednjih šol, predavala približno 25000 osebam. Moje dosedanje izkušnje z otroci, učitelji po vsej Sloveniji so pozitivno obarvane, vsebine so se dotaknile velike večine otrok, učitelji so me večkrat vzpodbudili, da pripravim predavanja tudi za odrasle.

Vsebino predavanj, ki so omenjena v zgornjem naslovu, sem pripravila skupaj z različnimi ustanovami (URI SOČA, OBČINA BREŽICE in nekaj dolenjskih OŠ) Vsaka vsebina predavanj izhaja iz že napisane in izdane knjige (nekatere izmed njih so doživele ponatis) in je podkrepljena z lastnimi, čutnimi videi. Filme sem ustvarila skupaj z drugačnimi junaki, med njimi tudi medijsko poznana Darko Đurić in Nino Batagelj.

Zgodbe so navdihujoče. Vsebino podajam na način, da jo velika večina poosebi in se poistoveti z njo.

Več o tem na priloženi povezavi: http://www.vilinskikljuc.si/novice.html

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih