Prisrčen pozdrav iz OŠ RAČE .

Srečanje z učenci dveh devetih razredov.

Naše srečanje je pri nekaterih učencih obrodilo zanimivo sodelovanje in notranje bogate misli.

Peščica otrok – predvsem nekaj fantov se je odločila, da bodo moje predavanje bojkotirali. Nič hudega, dragi fantje, pa ob kakšni drugi priliki, ko boste starejši in zrelejši podelimo misli, dejanja, s pomočjo katerih na dolgi rok ustvarjjamo boljši svet – svet prežet s pozitivnimi vibracijami.

Sponzor predstavitve je bilo podjetje BPT d.o.o., Kranj. Iz srca HVALA gospe Sabini Gros in gospe Damjani Habjan za pozitivno naravnanost in vnovično podporo.

Šoli in otrokom je bilo v imenu podjetja izročenih osem knjig in en ročno izdelan ključLjubezni.

Hvala, gospodu ravnatelju, Rolandu Lasič za sodelovanje, gospe Tamari Gomaz za prijazen sprejem in pozitivno naravnanost. Hvala za kosilo.

Hvala prisotni učiteljici in razredniku enega razreda za sodelovanje.

Hvala dragi učenci tudi Vam, za pozornost, naklonjenost in čuteče misli. Bi pa ob nekaterih mislih izrazila svoje mnenje.

Starševka ljubezen se kaže na različne načine. Eden izmed načinov je tudi ta, da jo določen starš gleda skozi prizmo služenja denarja, da priskrbi svoji družini materialno dobre pogoje. Je pa res, da odprti pogovor, draga deklica, ne bi nikomur škodil. Pocukaj svojega očeta za rokov in se pogovori z njim. Izrazi mu svoje težnje, svoje želje. Zaupam, da ti bo prisluhnil.

Čuteče se dotikam tudi vseh misli, v katerih izražate svojo stisko glede dogodkov preteklosti. Mislim, da nikoli ni prepozno, da se opogumite in izpostavite stik s človekom, do katerega imate občutek, da vam nekaj dolguje, predvsem na psihološki ravni. Če samo razmišljate in ničesra ne storite, v tem odnosu zastaja energija. In tam, kjer se energija ujame, tam tudi obtiči. In seveda jo je posledično manj na razpolgo, kjer jo resnično potrebujete. Razmislite o tem.