Drugačnost združuje z dotikom vrednot za mavričen svet – Dom starejših občanov v Ilirski Bistrici, 9. 6. 2023

2023-06-11T12:17:23+02:00

Prijetno pozdravljeni v novički, ki je zame nekaj posebnega.

Prvič v življenju sem v sklopu svojih predavanj/delavnic obiskala dom starostnikov.

Odkrito povedano sem imela malce zadržkov, teže v svojem srcu, saj do petka resnično še nisem imela tovrstne izkušnje. In seveda – neznano dostikrat v nas spodbudi pomisleke, kako bo vse skupaj izpadlo.

Naj povem, naj zapišem, da sem globoko hvaležna g. Damijanu Štefančiču za predlog in pobudo obiska starejših občanov.

Iz leta v leto spoznavam, da naša ranljivost, odkritosrčnost in iskrenost pri slušatelju porodi lahkotnost, ki mu omogočI, da se v njegovo srce naseli radost.

In, ko je v srcu prisotna radost, naše bolečine, naše slabosti in občutja niso več problemi, katerim se je potrebno izogniti, ampak pot do nadgradnje v razumevanje, sočutje in ljubezen – do sebe in drugih.

V nadaljevanju prilagam misli in slikice, ki so nastale ob zaključku.

Ob tem – HVALA, podjetju Tib, d.o.o., g. Damijanu, za vnovično zaupanje, sodelovanje in podporo, hvala, da je lahko steko in v nadaljevanju HVALA ga. Katji za naklonjeno sodelovanje Srce | Sreča je v nasSrce | Sreča je v nasSrce | Sreča je v nas.

Sreča je v nas” width=”22″ height=”26″ />Srce[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row]<div class="fusion-builder-row fusion-row "></div>[/fusion_builder_container][fusion_builder_container width=

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih