Prijetno pozdravljeni v novički, ki je zame nekaj posebnega.

Prvič v življenju sem v sklopu svojih predavanj/delavnic obiskala dom starostnikov.

Odkrito povedano sem imela malce zadržkov, teže v svojem srcu, saj do petka resnično še nisem imela tovrstne izkušnje. In seveda – neznano dostikrat v nas spodbudi pomisleke, kako bo vse skupaj izpadlo.

Naj povem, naj zapišem, da sem globoko hvaležna g. Damijanu Štefančiču za predlog in pobudo obiska starejših občanov.

Iz leta v leto spoznavam, da naša ranljivost, odkritosrčnost in iskrenost pri slušatelju porodi lahkotnost, ki mu omogočI, da se v njegovo srce naseli radost.

In, ko je v srcu prisotna radost, naše bolečine, naše slabosti in občutja niso več problemi, katerim se je potrebno izogniti, ampak pot do nadgradnje v razumevanje, sočutje in ljubezen – do sebe in drugih.

V nadaljevanju prilagam misli in slikice, ki so nastale ob zaključku.

Ob tem – HVALA, podjetju Tib, d.o.o., g. Damijanu, za vnovično zaupanje, sodelovanje in podporo, hvala, da je lahko steko in v nadaljevanju HVALA ga. Katji za naklonjeno sodelovanje Srce | Sreča je v nasSrce | Sreča je v nasSrce | Sreča je v nas.

Sreča je v nas” width=”22″ height=”26″ />Srce[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row]<div class="fusion-builder-row fusion-row"></div>[/fusion_builder_container][fusion_builder_container width=