Prisrčen pozdrav iz OŠ ŠMARJE PRI KOPRU.

Srečali smo se na treh delavnicah. Dve delavnici sta bili namenjeni dvema prvima razredoma, v okviru Najlepše vilinske praviljice, tretja delavnica je bila namenjena četrtemu razredu. Zadnja delavnica je bila na temo DRUGAČNOST ZDRUŽUJE in vrednote.

Prvi dve delavnici, sem naredila v podobi vilinke Alenčice. . Ob zgodbi smo spoznavali vrednote za boljši svet, podarjali cvetove in srca štirih vrednot.

Druga delavnica je potekala s četrtim razredom. Vstopili smo v svet drugačnih junakov in obudili sedem vrednot za bojši svet. Ob tem podarjali srca, čutili svoje občutke in se na koncu potom zapisov izražali v besedah.

Podjetje, ki mi je to pot stalo ob strani je bilo SENSUM D.O.O.

IZ Srce | Sreča je v nas HVALA GOSPODU ROKU BERNARDU za vnovično zaupanje, sodelovanje in podporo.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala šoli, pomočnici ravnatelja, ga. Nataši Dujmovič in prisotnim učiteljicam za sodelovanje. Hvala vsem za spisane misli in res SRČNO NAKLONJENOST. Hvala za malico.

Dragi otroci,  hvala tudi Vam za spisane in narisane misli. Žal nisem mogla objaviti vseh, sem pa vsako Vašo slikico shranila za spomin na naše srečanje. Drage učiteljica, hvala za podano mnenje in Vaše besede.

Kako zelo lepo ste vsi narisali. Hvala.

1b razred:

1a razred:

4b razred: