Tekoči projekt: redna predavanja na temo temeljnih vrednot

V sklopu svojih knjig in preteklih projektov vodim predavanja, ustvarjanja in delavnice za otroke ter odrasle.

V sedmih letih sem obiskala 340 OŠ (in štejemo dalje),  vrtcev in nekaj srednjih šol ter predavala več kot 30. 000 osebam. Moje dosedanje izkušnje z otroci in učitelji po vsej Sloveniji so pozitivno obarvane, vedno znova me preseneti moč hrepenenja po takšnih tematikah (iz obeh strani – tako otrok kot učiteljev). Po večkratni spodbudi učiteljev, sem začela tudi s predavanji za odrasle.

Delavnice/predavanja spodbujajo vzpostavitev stika z “dobrimi starimi vrednotami”, ki mehčajo notranjo napetost, odprejo nove možnosti za vzpostavitev stika z drugimi ter nas nežno popeljejo v svoje srce. Spet in spet se izkaže, da “stik s srcem” ni nekakšen “magični, duhovni koncept”, temveč je naravna potreba človeških bitij… ki čutijo, potrebujejo iskreni stik z drugimi in svojim srcem.

Vsako leto redno obiskujem osnovne, srednje šole, včasih tudi domove za ostarele, kjer se z otroci, učitelji in starostniki, pogovarjamo o vrednotah sočutja, odpuščanja, ljubezni, harmonije, obilja in hvaležnosti.

Razvoj ima dve strani: navznoter in navzven. Trajnostni in zeleni razvoj Slovenije nam je prinesel ogromno in verjamem, da je pravi čas, da se usmeri tudi navznoter ter nahrani lačna srca, ki iščejo topel, iskreni stik s seboj in drugimi.

Delavnice/predavanja na temo temeljnih vrednot so sponzorirana/podprta iz strani različnih podjetij, občin, posameznikov, ki skupaj z nami uresničujejo vizijo Vilinskega ključa.

Več o tem: https://www.vilinskikljuc.si/