Udejanjanje dejanj za boljši svet, PŠ Davča in Zavarovalnica Triglav, d.d., 24. 05. 23

2023-06-14T08:39:56+02:00

Toplo pozdravljeni iz mojega drugega obiska PŠ Davča.

Na našem prvem srečanju smo se z učenci in učiteljicama dogovorili, da bomo udejanjali dejanja za boljši svet.

In tako sva skupaj z mojim vnučkom Teodorjem,  24. 5. ponovno obiskala učence PŠ Davče.

Malce smo se pogovorili o naših pobudah  in izvedbi dejanj za mavričen svet, si ogledali film, ki govori o viziji ključa Ljubezni in se posladkali.

V nadaljevanju prilagam dobra dela otrok, ki so bila storjena v mesecu maju.

Mene so se ljubeče dotaknila Slike ljubavne srce - Stranica za upoznavanje - mentssanenpa - Blog.hr in mi v srce prinesla radost.

Oba srečanja sta bila izvedena v okviru projekta Z ROKO V ROKI PRI USTVARJANJU MAVRIČNEGA SVETA, v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav,  ki omenjeni projekt financira. Najlepša hvala za zaupanje,  sodelovanje in podporo.

Dragi otroci, učenci, učenke – HVALA za sodelovanje. Kot smo dejali – skupaj dosegamo bolj barvite odtenke v mavrični harmoniji.

Če nam bodo zvezde naklonjene in bomo vilinčice pridobile kakšnega dodatnega donatorja, se srečamo v naši vilinski deželi, v Podljubelju, kmalu. Bomo skupaj proslavili PRAZNIK SLADKEGA OBILJA.

Objavila sem le tri Vaša dejanja za boljši svet, saj nam na naši e – strani primanjkuje prostora 🙂 . Bodo pa del starodavne vilinske knjige, ki jo na novo pripravljam za ta naš poseben dogodek, v ustvarjanju boljšega sveta 🙂 🙂 🙂

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih