Udejanjanje dejanj za boljši svet, PŠ Davča in Zavarovalnica Triglav, d.d., 24. 05. 23

2023-06-14T08:39:56+02:00

Toplo pozdravljeni iz mojega drugega obiska PŠ Davča.

Na našem prvem srečanju smo se z učenci in učiteljicama dogovorili, da bomo udejanjali dejanja za boljši svet.

In tako sva skupaj z mojim vnučkom Teodorjem,  24. 5. ponovno obiskala učence PŠ Davče.

Malce smo se pogovorili o naših pobudah  in izvedbi dejanj za mavričen svet, si ogledali film, ki govori o viziji ključa Ljubezni in se posladkali.

V nadaljevanju prilagam dobra dela otrok, ki so bila storjena v mesecu maju.

Mene so se ljubeče dotaknila Slike ljubavne srce - Stranica za upoznavanje - mentssanenpa - Blog.hr in mi v srce prinesla radost.

Oba srečanja sta bila izvedena v okviru projekta Z ROKO V ROKI PRI USTVARJANJU MAVRIČNEGA SVETA, v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav,  ki omenjeni projekt financira. Najlepša hvala za zaupanje,  sodelovanje in podporo.

Dragi otroci, učenci, učenke – HVALA za sodelovanje. Kot smo dejali – skupaj dosegamo bolj barvite odtenke v mavrični harmoniji.

Če nam bodo zvezde naklonjene in bomo vilinčice pridobile kakšnega dodatnega donatorja, se srečamo v naši vilinski deželi, v Podljubelju, kmalu. Bomo skupaj proslavili PRAZNIK SLADKEGA OBILJA.

Objavila sem le tri Vaša dejanja za boljši svet, saj nam na naši e – strani primanjkuje prostora 🙂 . Bodo pa del starodavne vilinske knjige, ki jo na novo pripravljam za ta naš poseben dogodek, v ustvarjanju boljšega sveta 🙂 🙂 🙂

Zavarovalnica Triglav, d.d.
Go to Top