Vizija ključa Ljubezni in OŠ Rače – 15. 3. 2023

2023-03-16T19:29:58+01:00

PRISRČEN pozdrav iz Rač pri Mariboru.

Tudi to šolsko leto sem obiskala OŠ Rače.

Imela sem dve predstavitvi, za vsak razred posebej. Z vsakim razredom smo se družili dve šolski uri. Ustvarjali smo nadgradnjo lanskoletnega srečanja. Ogledali smo si film, ki smo ga pred leti posneli skupaj s KUDOM AMPUS v ledeni deželi Mlačca, obujali vrednote  in se ob njih dotaknili negativnih lastnosti človeka oziroma njegovih temnih plati osebnosti.

Bilo je zanimivo srečanje, polno ljubečih naključij … V resnici naključij ni, ampak le ljubeče sporočilo, da nas ključ Ljubezni vodi po poti bolj ljubečega sveta.

Podjetje, ki me je to pot podprlo pri mojem delu, pa je bilo:

  • podjetje Pat Tel, d.o.o., g. Širok Tomaž. Njemu in njegovim sodelavcem izrekam globoko hvaležnost za dolgoletno podporo in zaupanje.

V imenu podjetja sta šola in učenci v dar dobili dve predstavitvi in štiri knjige ter štiri ročno izdelane ključe Ljubezni.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala šoli, ga. Tamari Gomaz za prijaznost, organizacijo in sodelovanje.

V nadaljevanju prilagam misli učencev:

5b razred:

5. a. razred

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas Več o piškotkih