Drugačnost združuje in vrednote za boljši svet, PŠ Begunje, 27. 3. 2024

2024-04-04T07:50:56+02:00

Prisrčen pozdrav iz simpatične podružnične šole v Begunjah.

Srečala sem se z učenci petih razredov. Naš obisk je počastil tudi junak projekta Drugačnost združuje – Nejc Pernuš.

Vesela in hvaležna sem bila, ko sem en dan preje dobila Nejčevo sporočilo, da sedaj stanuje v Begunjah, da je njegov brat ravno v petem razredu, ki ga bom obiskala in, da bi se mi rad pridružil.

Tako smo z mladimi slušatelji PŠ Begunje vstopili v svet naših drugačnih – super junakov. Ob tem spoznavali vrednote za boljši svet in si med seboj podelili misli, vtise, mnenja. Prisluhnili smo tudi modrim besedam, sedaj že 18 let starega Nejca.

Donator današnjega obiska, dveh podarjenih knjig in dveh ključev Ljubezni je bilo:

  • podjetje Tiring, d.o.o

Gospodu Šošu in gospe Urški Plešec Kramaršek HVALA izSrce | Sreča je v nas za dolgoletno zaupanje, sodelovanje in podporo.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Hvala učiteljici, gospe Poloni za sodelovanje, organizacijo in darilce. Hvala tudi Vam, dragi mladi slušatelji, za odkritost, prisrčno sodelovanje, za prisluh in naklonjenost. HVALASrce | Sreča je v nas Hvala mojemu knjižnemu junaku – Nejcu Pernušu Srce | Sreča je v nas.

V nadaljevanju prilagam misli:

Go to Top