Mavričen pozdrav iz O.Š. RAČE, kjer sem z učenci 6A razreda ponovno govorila o vrednotah ključa Ljubezni in o tem, da NIČ na tem planetu ni SAMOUMEVNO. Ob tematiki smo se poglobljeno dotikali HVALEŽNOSTI.

Naše srečanje je bilo prijetno, navdihujoče, v zaupanju, da v življenju steče vedno vse tako, kot je zaželeno.

Za to se iskreno zahvaljujem podjetju:

Sensum d.o.o.,  gospodu Roku Bernardu za vnovično podporo in sodelovanje, za prijazno komunikacijo in spodbudo pri mojem delu .

V imenu podjetja sta šola in učenci v dar dobili dve predstavitvi in štiri knjige ter dva ročno izdelana ključa Ljubezni. Drugo predstavitev bom izvedla 2. 4. 2024, z učenci 6b razreda.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Topla zahvala tudi gostujoči šoli, gospe Tamari Gomaz in prisotni učiteljici, gospe Katji za organizacijo in prijazen sprejem.

V nadaljevanju misli vseh slušateljev.

Hvala Vam – vsem kreatorjem boljšega sveta. Srčna HVALA za zaupanje in odkritost, ki bogatita tako Vas, kot mene ter botrujeta k  sprejemanju Življenja in ozaveščanju.