Mavričen pozdrav iz O.Š. Podgora Kuteževo, kjer sem učencem od četrtega do devetega razreda predstavila vrednote ključa Ljubezni in drugačne junake projekta DRUGAČNOST ZDRUŽUJE.

Naše srečanje je bilo prijetno, navdihujoče, v zaupanju, da v življenju steče vedno vse tako, kot je zaželeno.

Za to se iskreno zahvaljujem podjetju:

TIB Storitve d.o.o.,  gospodu Damijanu Štefančiču za vnovično podporo in sodelovanje, za prijazno komunikacijo in spodbudo pri mojem delu .

V imenu podjetja sta šola in učenci v dar dobili dve predstavitvi in štiri knjige ter dva ročno izdelana ključa Ljubezni.

Ko človek udejanja svoje poslanstvo in je ob tem deležen podpore iz strani različnih podjetij po vsej Sloveniji, ko te šole povabijo v svoj “hram učenosti” in, ko ti otroci prisluhnejo s srcem, zaigra srce in prebudi se radost. Hvaležnost, kot tretja vrednota zaključi krog našega skupnega poslanstva za boljši svet.

Topla zahvala tudi gostujoči šoli, ravnateljici šole, gospe Mirjam Vrh za organizacijo in prijazen sprejem. Hvala prisotnim učiteljicam. Hvala za spisani misli.

V nadaljevanju misli vseh slušateljev.

Hvala Vam – vsem kreatorjem boljšega sveta. Srčna HVALA za zaupanje in odkritost, ki bogatita tako Vas, kot mene ter botrujeta k  sprejemanju Življenja in ozaveščanju.

  1. skupina:

Zanimivost. Taj

Imel sem se lepo. Bine

Imel sem se dobro. Nejc

Zelo mi je bilo lepo. Občitl sem veselje in žalost. TAJ 4. R.

Jaz sem se počutila kot v harmoniji. REBEKA

DOBRA VOLJA … DOBIL ROŽO SREČE, IMEL SEM SE LEPO. BILO JE TUDI SMEŠNO. Marko

Odpustil sem skrbi in zmerjanje. Občutil sem harmonijo. ŽIGA 4r

UMIRJENA, SREČNA, ŽALOSTNA. Lara 4r

2. Skupina: